539 یکشنبه ۲۵ آذر آخرین مهلت ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد
یکشنبه ۲۵ آذر آخرین مهلت ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد

حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش:
 تاکنون بیش از ۱۹۹ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۸ ثبت نام کرده اند.

ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ و مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد علمی- دانشجویی کشور از جمعه ۱۶ آذر آغاز شده است و ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۲۵ آذر آخرین مهلت ثبت نام در این آزمون است.

ثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org در ۶ گروه آموزشی و ۱۲۶ کدرشته انجام می گیرد. هزینه ثبت نام ۴۵۰ هزار ریال (۴۵ هزار تومان) است که افراد باید با کارت های شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیک آن فعال است، مبلغ آن را پرداخت کنند.

آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۵ و ۶ اردیبهشت ۹۸ برگزار خواهد شد.

تاریخ انتشار: 14:4:13 1397/09/24
تقويم آموزشي و زمان انتخاب واحد دانشجويان نيمسال دوم سال تحصيلي 98-97
ثبت نام بدون کنکور بهمن ماه مقطع کارشناسی ناپیوسته
موسسه آموزش عالی غیر دولتی غیرانتفاعی راه دانش بابل بدون آزمون دانشجو می پذیرد