5031 زمان و مدارک‌ لازم‌ جهت ثبت‌ نام‌ کاردانی فنی و حرفه ای 92
زمان ثبت نام کاردانی فنی وحرفه ای تاریخ 08/07/92 لغایت 09/07/92 می باشد.
مدارک‌ لازم‌جهت ثبت‌ نام‌ کاردانی فنی وحرفه ای

1 - اصل‌‌مدرک ‌‌دیپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جدید یا گواهی‌ ‌موقت‌ ‌پایان ‌‌تحصیلات‌ متوسطه‌ نظام‌ جدید: دریکی‌ از شاخه‌های‌ کاردانش‌ یا فنی‌ و حرفه‌ای ‌صادره‌ از محل‌ تحصیل‌ مبنی‌ برگذراندن کلیه واحدهای درسی‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، کارورزی و کارآموزی حداکثر تا پایان‌ شهریورماه‌ 1392.
2- اصل‌ مدرک‌ دیپلم‌ متوسطه‌ نظام‌قدیم‌ آموزش‌ متوسطه‌ یا گواهی‌ موقت‌ پایان‌ تحصیلات‌ نظام‌ قدیم‌ ( هنرستان‌ ): مبنی‌ برگذراندن‌ کلیه‌ دروس‌ چهارساله.
3- اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آن .‌
4-اصل کارت ملی ودوبرگ فتوکپی از آن.
5- 6 قطعه‌ عکس‌  برای دختران وآقایانی که کارت پایان خدمت یا معافیت دائم دارند .و12 قطعه برای پسران مشمول .حتماً پشت نویسی شود .(نام نام خانوادگی ،نام پدر، شماره شنا0سنامه یا ملی)
6- فیش پستی درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم به موسسه محل قبولی .
7- وضعیت نظام وظیفه

داوطلبانی که با سهمیه ایثارگران در آزمون پذیرفته‌شده‌اند باید برابر ضوابط مربوط به استفاده از سهمیه‌های مذکور به شرح ذیل اقدام نمایند.
معرفی‌نامه رسمی از ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (سازمان بسیج مستضعفین) و یا اداره کل امور اداری وزارت جهاد کشاورزی با امضاء و مهر هر یک از روسای ارگانهای مذکور که در آن قید شده باشد( که تا قبل از ترم دوم از طریق ارگانهای ذیربط به مؤسسات ذیربط ارسال خواهد شد)، داوطلب با توجه به ماده 1 و تبصره‌های چهارگانه آن در آیین‌نامه اجرایی قانون ایجاد تسهیلات برای ورود رزمندگان و جهادگران داوطلب بسیجی به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و سایر شرایط مندرج در آیین‌نامه مذکور، واجد شرایط استفاده از سهمیه رزمندگان می‌باشد.
توضیح بسیار مهم : داوطلبانیکه با استفاده از سهمیه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران پذیرفته ‌شده‌اند در زمان ثبت‌نام، ملزم به ارائه فرم و یا مدرکی در رابطه با‌ تایید سهمیه ‌ثبت‌نامی ‌خویش ‌نمی‌باشند و ملاک عمل ‌برای ثبت‌نام از آنان همان عنوان درج‌ شده درلیستهای ارسالی از سوی این‌ سازمان می‌باشد.

تاریخ انتشار:
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
موضوعات مرتبط
تمدید مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد
تقویم آموزشی و زمان بندی انتخاب واحد برای نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95
قابل توجه کلیه داوطلبان متقاضی رشته های کاردانی به کارشناسی(کارشناسی ناپیوسته) و کاردانی فنی و حرفه ای در مرحله تکمیل ظرفیت
پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در مرحله تکمیل ظرفیت
اطلاعیه پذیرش فوری دانشجو بدون کنکور در موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی راه دانش بابل
برگزاری امتحانات نیمسال اول 95-94
قابل توجه کلیه دانش آموختگان محترم که در کنکور سراسری کارشناسی ارشد سال 93 شرکت نموده اند
اسامی پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 92
قابل توجه کلیه دانشجویان مشروطی در خواست کننده کمیسیون موارد خاص