1959 برگزاری سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع، اسفند ۹۵ در دانشگاه علوم و فنون مازندران
براساس مجوز شماره 16/57102 مورخ 95/3/24 وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دانشگاه علوم و فنون مازندران مجری برگزاری سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع  با همکاری انجمن علمی مهندسی صنایع ایران می باشد. این کنفرانس در تاریخ های 4 و 5 اسفند 1395 در هتل بین المللی میزبان بابلسر برگزار می گردد.
جهت اطلاع از جزییات و شرایط ثبت نام به آدرس www.iiec2017.com مراجعه نمایید.
هدف اصلی کنفرانس بر انتقال دانش تجربیات دانشگاهیان، اندیشمندان و صنعتگران در مباحث مهندسی صنایع به ویژه سیستم های هوشمند و کاربرد آن در سیستم های تولیدی و مدیریتی است.
علاوه بر ارائه مقاله، سخنرانی های کلیدی، نشست ها و میزگردهای تخصصی نیز در این کنفرانس اجرا خواهد شد.

» جهت دسترسی آسانتر و اطلاع از آخرین اخبار عضو تلگرام موسسه شوید:

تاریخ انتشار: 1395/10/09