422 إِرجعی إِلی ربِّکَ راضیةً مَرضیة
إِرجعی إِلی ربِّکَ راضیةً مَرضیة

هوالباقی

امام علی: علیه السلام

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْ ءٌ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ. محاسن ،ج1،ص233

هرگاه عالمی بمیرد رخنه ای جبران ناپذیر در اسلام ایجاد می شود

درگذشت استاد فرزانه و عالم وارسته جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین دکتر فخرالدین اصغری آقمشهدی موجب تأثر و تألم عمیق هیئت رئیسه و اساتید و کارمندان موسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی راه دانش بابل گردید. آن مرحوم، سال‌های متمادی عمر خود را در تعلیم و پرورش دانشجویان، استادان و صاحب نظران حقوقی کشور سپری و با عشق و اخلاص، خدمات ارزشمندی را در حوزه حقوق به میهن اسلامی ارائه نمود، وی یکی از پرکارترین و با سابقه‌ترین استادان حقوق بود که تا واپسین روزهای عمر پر برکت خود به تدریس و تحقیق مشغول بود . این موسسه درگذشت این استاد گران‌قدر را به خانواده محترم آن مرحوم، جامعه علمی به ویژه خانواده بزرگ دانشگاهیان کشور و روحانیت محترم تسلیت عرض نموده ، رحمت و مغفرت جاودان برای آن فقید سعید و برای بازماندگان ایشان صبر و شکیبایی را از درگاه ایزد منّان مسئلت می‌نمایند.

تاریخ انتشار: 1396/06/21