3755 برگزاری کارگاه علمی پروپوزال نویسی و تدوین پایان نامه توسط پروفسور جعفری صمیمی
برگزاری کارگاه علمی پروپوزال نویسی و تدوین پایان نامه توسط پروفسور جعفری صمیمی

یکی از مهمترین مراحل در دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاهها ارائه پایان نامه معتبر با قابلیت تبدیل آن به مقاله قابل انتشار می باشد که معمولا نگارش آن برای دانشجویان این دوره ها مسائل و مشکلات زیادی را پدید می آورد. از آنجایی که پروپوزال به عنوان پایه و چارچوب پایان نامه و تحقیقات علمی محسوب می شود، بنابراین آشنایی با اصول و مبانی نگارش آن از اهمیت خاصی برخوردار است. این دوره آموزشی با هدف آشنایی کامل متقاضیان با پروپوزال نویسی و نحوه نگارش پایان نامه تدوین شده است.

انجمن علمی مدیریت در نظر دارد کارگاه آموزشی پروپوزال نویسی و تدوین پایان نامه را در روز یکشنبه 16آبان ماه در مؤسسه راه دانش برگزار نماید.

علاقه مندان جهت شرکت در کارگاه می توانند برای پرداخت هزینه ثبت نام (20000 تومان) به واحد فرهنگی (خانم بابانیا) مراجعه کنند و یا با شماره تلفن  داخلی(5) 16-01132379913  تماس حاصل نمایند.

گفتنی است پروفسور احمد جعفری صمیمی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران، مدرس این کارگاه است و به تمام کسانی که در کارگاه شرکت کنند گواهی پایان دوره اعطا خواهد شد.

کارگاه آموزش پروپوزال نویسی روز یکشنبه 16 آبان  ماه ۱۳۹۵ از ساعت ۱۴ صبح لغایت 16 بعد از ظهر در سالن اجتماعات مؤسسه راه دانش برگزار می شود.

» جهت دسترسی آسانتر و اطلاع از آخرین اخبار عضو تلگرام موسسه شوید:

تاریخ انتشار: 10:4:53 1395/08/10