846 مهلت ثبت نام وام شهریه دانشجویی تا 15 دی ماه تمدید شد

مهلت ثبت نام وام شهریه دانشجویی تا 15 دی ماه تمدید شد.

مشاور وزیر و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از تمدید مهلت ثبت‌نام وام قرض‌الحسنه شهریه به دانشجویان دانشگاه‌های آزاد، غیرانتفاعی و علمی-کاربردی تا 15 دیماه جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، ذوالفقار یزدان‌مهر گفت:  مهلت ثبت‌نام وام قرض‌الحسنه شهریه به دانشجویان دانشگاه‌های آزاد، غیرانتفاعی و علمی-کاربردی تا 15 دیماه سال جاری تمدید شد.

وی افزود: در سال جاری مبلغ ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار بابت وام شهریه دانشجویان دانشگاه‌های آزاد اسلامی، غیرانتفاعی و علمی-کاربردی در نظر گرفته‌شده است که این وام براساس تفاهم‌نامه ای که با بانک قرض‌الحسنه مهر ایران منعقدشده  از طریق آن بانک پرداخت می‌شود.

رئیس صندوق رفاه تصریح کرد: مبلغ این وام در هر نیم سال برای دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی ۵ میلیون ریال (پانصد هزار تومان)، کارشناسی ارشد ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال (یک‌میلیون و ۵۰ هزار تومان) و دوره دکتری ۲۵ میلیون ریال (۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) است.

یزدان‌مهر ادامه داد: بر اساس تقویم صندوق رفاه دانشجویان، ۳۰ آذرماه مهلت ثبت‌نام وام شهریه دانشجویی به پایان می‌رسید اما با توجه به درخواست دانشگاه‌ها برای تمدید زمان ثبت‌نام وام شهریه دانشجویی تا 15 دی‌ماه تمدید شد؛ دانشجویان می‌توانند برای دریافت وام به پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس bp.swf.ir و یا صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه محل تحصیل درخواست خود مراجعه کنند.

مشاور وزیر و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص بازپرداخت این وام گفت: بازپرداخت این وام پس از زمان فارغ‌التحصیلی دانشجو در اقساط ۶۰ ماهه بوده و کارمزد آن ۳ درصد است.

یزدان مهر در پایان بیان کرد: دانشجویان برای دریافت این وام لازم است فقط یک‌بار به شعب بانک مراجعه کنند و با تشکیل پرونده نیاز به مراجعه مجدد در ترم‌های آتی نیست.

» جهت دسترسی آسانتر و اطلاع از آخرین اخبار عضو تلگرام موسسه شوید:

تاریخ انتشار: 10:44:37 1397/10/02
آغاز طرح بخشودگی 50 و 100 درصدی جرائم بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان
پنجمین یادواره شهدای دفاع مقدس
مراحل ثبت نام و زمان وام دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان برای نیمسال دوم 98-97
دستور العمل نحوه برنامه ریزی و روند برگزاری بیست و دومین دوره ازدواج دانشجویی
مراحل ثبت نام و زمان وام دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان برای نیمسال اول 98-97
برخورداری از بیمه حوادث برای کلیه دانشجویان
تفاهم نامه صندوق با بانک قرض الحسنه مهر ایران جهت وام دانشجویی صندوق رفاه
طرح بخشودگی فارغ التحصیلان تسهیلات وام صندوق رفاه دانشجویان
مرحله دانشگاهی سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت (ع) دانشجويان سراسر کشور
فراخوان ورزشی جهت معرفی به المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان دانشگاه های استان مازندران