5136 ثبت نام 435 هزاردانشجوی متاهل برای دریافت سبد کالا

معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان اعلام کرد: 435 هزار دانشجوی متاهل برای دریافت سبد کالا در سامانه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ثبت نام کردند.

به گزارش روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان منصور حبیب پور گودرزی گفت: مهلت ثبت نام برای دریافت سبد کالای دولتی توسط دانشجویان متاهل پایان وقت اداری روز چهارشنبه دوم بهمن به اتمام رسید.

وی ادامه داد: 435 هزار دانشجوی متاهل برای دریافت سبد کالا در سامانه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ثبت نام کردند.

معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان تصریح کرد: لیست دانشجویان نهایی و به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارسال شده لیست مذکور با لیست سرپرست خانوار هدفمندی یارانه ها تطبیق داده می شود.

وی درباره نحوه توزیع سبد کالای دانشجویی گفت: توزیع سبد کالای دانشجویان نیز طی فرایندی که دولت برای تمام اقشار اعلام می کند صورت می گیرد و دانشجویان متاهل نیز مانند سایر اقشار از سبد کالای اهدایی دولت استفاده خواهند کرد.

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم برای اینکه تمام دانشجویان مشمول بتوانند از تسهیلات سبد کالایی استفاده کنند فرصت ثبت نام دانشجویان متاهل را در سه مرحله تمدید کرد که آخرین فرصت پایان مهلت اداری روز چهارشنبه دوم بهمن ماه به اتمام رسید.