3747 مرگی کبیر در روز امیر، یار دیرین حضرت امام(ره) به لقاءالله پیوست
مرگی کبیر در روز امیر، یار دیرین حضرت امام(ره) به لقاءالله پیوست
بسم الله الرحمن الرحيم
َیآ أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِى إِلَى‏ رَبِّکَ رَاضِیَةً مَّرْضِیَّةً فَادْخُلِى فِى عِبَادِى وَادْخُلِى جَنَّتِى‏

چهره درخشان اسلام و انقلاب و ايران، حضرت آيت الله اکبر هاشمي رفسنجاني رضوان الله عليه به ديدار معبود شتافت تا از لطف عميم پروردگار پاداش نيکي و پاکي و تلاش ارجمند و کارساز خود را در خدمت به اسلام و ايران و مردم دريافت دارد و گوارا باد بر او رحمت حضرت حق.
آيت الله هاشمي رفسنجاني از معدود انسان هاي بزرگي است که چه پيش از انقلاب و چه پس از آن همواره و همه جا نقشي ممتاز و کم نظير داشته است.
او انديشمندي اسلام شناس و آزادي خواه و انقلابي و خستگي ناپذير و مورد اعتماد و عنايت ويژه حضرت امام و گره گشا در تنگناها و بحران‌ها بود و قهرماني که جز به اعتلاء‌ انقلاب و ايران و دفع و رفع خطرها از نظام و مردم نيانديشيد و عمل نکرد.
مردم شريف و بزرگوار ايران قدر اين فرزند قهرمان خود را مي دانستند و بار ديگر از مراسم تشييع پيکر پاک او و مجالس بزرگداشتش جايگاه والاي او را پاس خواهند داشت.
اين مصيبت بزرگ را به ملت شريف ايران، به رهبر معظم انقلاب و خاندان شريف، به همسر عاليقدر، فرزندان، برادران و به همه بستگان داغدار تسليت عرض مي کنم و ضمن طلب علو درجات براي اين فقيد سعيد از پيشگاه حضرت حق اميدوارم که خداوند منان خسارت سنگين فقدان او را با لطف گسترده و ويژه خود جبران فرمايد.

تاریخ انتشار: 8:48:36 1395/10/20
فیلمنامه کوتاه سیب شایسته تقدیر و حمایت مالی در هفتمین جشنواره ملی فیلم و عکس دانشجویی سیستان و بلوچستان قرار گرفت.
برگزاری بازارچه خیریه "دست‌های نیاز" به همت دانشجویان موسسه
آغاز بیستمین دوره مراسم ازدواج دانشجویی
سومین جشن دانش آموختگان راه دانش بابل
اردوی بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
سومین جشنواره و بازارچه خیریه
فرا رسیدن سال نو و بهار طبیعت مبارک باد.
یادواره ی شهدای مدافع حرم
راهنمای نحوه پرداخت از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان(سامانه فاز 2)فقط از Internet Explorer
با نهایت تاسف ضایعه درگذشت دکتر احمدپور رئیس اسبق دانشگاه مازندران را به جامعه دانشگاهیان و خانواده ایشان تسلیت عرض می نماییم.
سمینار بازار سرمایه و اهدا جوایز به برگزیدگان مسابقات ورزشی درون دانشگاهی
جلسه هم اندیشی اساتید با حضور ریاست محترم و معاونت آموزشی موسسه