سومین دوره مسابقات ملی اذان، عطر اذان در پرتو ولایت

سومین دوره مسابقات ملی اذان، عطر اذان در پرتو ولایت جهت ورود به سایت بر روی لینک زیر کلیک کنید:سومین دوره مسابقات ملی اذان، عطر اذان در پرتو ولایت

کسب مقام دوم توسط آقای علی محمدپور دانشجوی مؤسسه راه دانش در سی امین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور به گزارش روابط عمومی مؤسسه در این دوره از مسابقات که در بین دانشجویان دانشگاه­های منطقه­ی 3 کشور به میزبانی دانشگاه گلستان برگزار گردید آقای علی محمدپور در رشته قرائت تحقیق مقام دوم را کسب نمودند. ریاست محترم مؤسسه کسب این موفقیت بزرگ و ارزشمند را به ایشان و دانشجویان مؤسسه آموزش عالی غیردولتی راه دانش تبریک گفتند. لازم به ذکر است دانشگاه­های منطقه­ی 3 کشور شامل دانشگاه­های ...