اخبار

کسب رتبه برتر گروه علوم انسانی کنکور سراسری 97 توسط فرزند همکار محترم جناب آقای محمدصادق عالمی همکار محترمجناب آقای محمدصادق عالمیکسب رتبه 60 گروه انسانی کنکور سراسری سال 97 توسط فرزند عزیزتان آقای پژمان صادقی عالمی را خدمت شما و خانواده گرامیتان تبریک عرض مینماییم.
11:9:43 1397/05/14

ارتقای مرتبه علمی دانشیاری به استادی جناب آقای دکتر حسنعلی آقاجانی

ارتقای مرتبه علمی دانشیاری به استادی جناب آقای دکتر حسنعلی آقاجانی جناب آقای دکتر حسنعلی آقاجانیبدینوسیله ارتقای حضرت عالی از مرتبه علمی دانشیاری به استادی را تبریک عرض مینماییم. سلامتی و موفقیت روز افزون برای شما آرزومندیم.
8:49:50 1397/05/14

ارتقای مرتبه علمی دانشیاری به استادی آقای دکتر عبدالحمید صفایی قادیکلایی

ارتقای مرتبه علمی دانشیاری به استادی آقای دکتر عبدالحمید صفایی قادیکلایی جناب آقای دکتر عبدالحمید صفایی قادیکلاییبدینوسیله ارتقای حضرت عالی از مرتبه علمی دانشیاری به استادی را تبریک عرض مینماییم.سلامتی و موفقیت روز افزون برای شما آرزومندیم.
8:42:10 1397/03/03

اخذ درجه دکتری در رشته مدیریت سیاست گذاری توسط آقای هومن شبابی از دانشگاه مازندران جناب آقای دکتر هومن شبابیبدینوسیله اخذ درجه دکتری در رشته مدیریت سیاست گذاری از دانشگاه مازندران را به شما تبریک و تهنیت عرض می نماییم.توفیق بیشتر جنابعالی را از ایزد منان خواستاریم.
10:18:41 1397/02/19

موفقيت آقای سید میثم قهاری دانش آموخته كارشناسي ارشد مديريت از موسسه آموزش عالي غير انتفاعي راه‌دانش بابل در آزمون دكتري تخصصی سال 1397

موفقيت آقای سید میثم قهاری  دانش آموخته كارشناسي ارشد مديريت از موسسه آموزش عالي غير انتفاعي راه‌دانش بابل در آزمون  دكتري تخصصی سال 1397 جناب آقای سید میثم قهاری دانش آموخته كارشناسي ارشد مديريت از موسسه آموزش عالي غير انتفاعي راه‌دانش بابل بدينوسيله موفقيت جنابعالي را در آزمون دكتري تخصصی سال 1397 و کسب رتبه 1 در رشته مدیریت صنعتی را که نشان از سخت کوشی و همت شما دارد به جنابعالی و خانواده محترمتان تبریک گفته موفقیت روز افزون جنابعالی را از خداوند منان مسئلت داریم.» جهت دسترسی آسانتر و اطلاع از آخرین اخبار عضو تلگرام موسسه شوی ...
9:29:31 1397/01/30