5389 اردوی بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند اردوی بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران (ویژه خواهران ) طبق برنامه ذیل صورت می پذیرد.

زمان اردو: 17/2/1393

ساعت حرکت اتوبوس: 5 بامداد ( محل حرکت مؤسسه راه دانش )  * نیم ساعت قبل از حرکت حضور در محل الزامی می باشد.

هزینه ثبت نام به ازای هرنفر:  15 هزار تومان

مدت اردو: 1 روز

تذکر:

-  به جهت محدودبودن ظرفیت، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام نموده باشند. آخرین فرصت ثبت نام تا تاریخ 15 اردیبهشت می باشد.

-  هزینه دریافتی به هیچ عنوان عودت داده نمی شود.

-  دانشجو در زمان ثبت نام می بایست فرم تعهد مربوط به اردو را تکمیل و امضا نماید.

-  رعایت پوشش دانشگاهی در طول اردو الزامی بوده و دانشجو حق خروج از اردو به جهت دیدار با دوستان و اقوام و .... را نداشته و بازگشت با گروه الزامی می باشد.

-  فقط هزینه ایاب و ذهاب به عهده دانشگاه بوده و سایرهزینه ها با دانشجویان می باشد.

-  از آوردن لوازم اضافی خودداری فرمایند دانشگاه هیچ مسئولیتی درقبال اشیاء گمشده نخواهد داشت.

داوطلبان جهت ثبت نام و انجام هماهنگی لازم به  واحد فرهنگی خانم بابانیا مراجعه نمایند.

12 توصیه اساسی برای بازدید موفق از نمایشگاه کتاب

1.       قبل ازحضور در نمایشگاه با مراجعه به سایت نمایشگاه، www.tibf.ir از موقعیت سالنهای نمایشگاه مطلع و مقصد خود را تعیین کنید.

2.       سعی کنید درساعات اولیه روز از نمایشگاه بازدید کنید.

3.       اگر به دنبال کتاب خاصی هستید، قبل از رفتن به نمایشگاه، مشخصات کتاب، سالن و محل استقرار ناشر در نمایشگاه را از طریق سایت‌ نمایشگاه www.tibf.ir به دست بیاورید.

4.       در محوطه نمایشگاه و در تمام سالن‌ها، میزها و غرفه‌هایی تحت عنوان اطلاع رسانی رایانه ­ای وجود دارد که می‌توانید با مراجعه به آنها کتاب و ناشر مورد نظر خود را پیدا کنید.

5.       اگر قصد بازدید چند ساعته از نمایشگاه را دارید همراه باخود خوراکی های مختصر و سبک بیاورید.

6.       از دستفروش‌های داخل و یا بیرون نمایشگاه مواد غذایی نخرید.

7.       اگر وسایل همراهتان سنگین است آن را به باجه های امانات درسطح نمایشگاه بسپارید.

8.       کتاب­های عرضه شده در نمایشگاه با ده درصد تخفیف ارائه می­شود. ارائه این میزان تخفیف ازسوی ناشران و صدور فاکتور الزامی است.

9.       باجه­­­های پست در محوطه نمایشگاه کتاب‌های شما را بسته‌بندی کرده و به آدرس مورد نظرتان در سراسر کشور ارسال می‌کند.

10.   حتی الامکان از طریق کارت‌های اعتباری و عابربانک خرید کنید.

11.   هنگام بازدید چنانچه هرگونه مزاحمتی برای شما پیش آمد و یا با افراد مزاحم مواجه شدید سریعا به مسئولین انتظامات سالن اطلاع دهید.

12.   برای بازدید ازنمایشگاه کفش راحت بپوشید.