معاونت مالی، اداری و پشتیبانی - اخبار معاونت اداری و مالی

إِرجعی إِلی ربِّکَ راضیةً مَرضیة

إِرجعی إِلی ربِّکَ راضیةً مَرضیة درگذشت عالم وارسته مديريت حوزه علميه فيضيه مازندران حضرت آيت الله فاضل را به همه مومنين استان مازندران تسليت عرض ميكنيم.
1395/09/08

ریاست جدید دانشگاه مازندران:دکتر سید خلاق میرنیا

ریاست جدید دانشگاه مازندران:دکتر سید خلاق میرنیا جناب آقای دكتر سيد خلاق ميرنيا انتصاب جناب عالی را به سمت ریاست دانشگاه مازندران تبریک میگوییم. از طرف هیئت موسس و هیئت امنا موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی راه دانش بابل

مناقصه عمومی پیمانکاران

مناقصه عمومی پیمانکاران موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی غیر دولتی راه دانش بابل در نظر دارد انتشارات خود را بشرح ذیل به پیمانکار واگذار نماید:1- مدت قرارداد 10 ماه از تاریخ 02/07/93 لغایت 15/04/94 می باشد.2- مبلغ مناقصه در پاکت در بسته به مدیر اداری موسسه تحویل داده شود.3- مبلغ 50% مناقصه پس از برنده شدن طی چکی به امور مالی تحویل داده شود.در صورت هرگونه سوال با امور اداری موسسه با شماره تلفن 32379892 تماس حاصل فرمایید.