اردوی جهادی بسیج دانشجویی موسسه

اردوی جهادی بسیج دانشجویی موسسه به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی راه دانش بابل ، محمد فلاح مسؤل بسیج و اردوهای جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه گفت: گروه های جهادی از 15 تا 27 شهریور به مناطق هدف اعزام خواهند شد.آقای فلاح افزود: تعداد 60 نفر از دانشجویان بسیجی در رشته های مختلف و در قالب 4 گروه جهادی، طی یک بازه زمانی 12 روزه، به مناطق محروم شهرستان بابل به فعالیت های علمی - آموزش ، فرهنگی ، تربیتی –بصیرتی و عمرانی می ...

مؤسسه آموزش عالی راه دانش بابل برگزارمی کند: میزگرد اقتصاد مقاومتی

مؤسسه آموزش عالی راه دانش بابل برگزارمی کند:
میزگرد اقتصاد مقاومتی
بسمه تعالیمؤسسه آموزش عالی راه دانش بابل برگزار­می­کندمیزگرد اقتصاد مقاومتیبا حضور: پروفسور احمدجعفری صمیمیدکتر ابوالقاسم اثنی عشریدکتر زهرا میلا علمیمکان: بابل­­،­چهارراه معتمدی، خیابان تربیت معلم،سالن اجتماعات مؤسسه آموزش عالی غیردولتی راه دانش زمان برگزاری : 14/05/1393 ساعت 10 صبحگواهی شرکت اعطا می شوددر صورت نیاز با شماره تلفن 32379892 تماس حاصل فرمائید.

عرض تسلیت به جناب آقای دکتر جعفری صمیمی عضو محترم هیات موسس و امنا موسسه

جناب آقای دکتر جعفری صمیمی عضو محترم هیات موسس و امنا موسسهبدینوسیله مصیبت وارده را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض می نماییم. بقای عمر جنابعالی را از خداوند متعال خواستاریم.از طرف هیات امنا و موسس

عرض تسلیت به جناب آقای دکتر نصیری عضو محترم هیات موسس و امنا موسسه