اطلاعیه ثبت نام کارت الکترونیکی یارانه ای کتاب، ویژه دانشجویان

اطلاعیه ثبت نام کارت الکترونیکی یارانه ای کتاب، ویژه دانشجویان معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان با برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران جهت تسهیل در امر توزیع یارانه خرید کتاب در سراسر کشور برای دانشجویان و طلاب دستور العمل زیر را ابلاغ کرد.توضیحات: کارت الکترونیکی یارانه‌ای کتاب صرفاً ویژه دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و طلاب علوم دینی است. زمان ثبت نام از تاریخ 1393/01/27 تا قبل از برگزاری نمایشگاه و از طریق ...

انجمن علمی مدیریت برگزار می کند :کارگاه مشاوره کارشناسی ارشد

انجمن علمی مدیریت برگزار می کند
:کارگاه مشاوره کارشناسی ارشد بسمه تعالیقابل توجه کلیه دانشجویانانجمن علمی مدیریت برگزار می کند"کارگاه مشاوره کارشناسی ارشد"سخنران: استاد ابراهیمیانمکان برگزاری : دفتر انجمن علمی زمان : پنجشنبه 28/01/1393ساعت 15:30

برگزاری جشن به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن

برگزاری جشن به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)  و روز زن قابل توجه دانشجویان محترمبه مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن جشنی روز شنبه مورخ 30/01/1393 بعد از نماز جماعت ظهر و عصر در نمازخانه موسسه برگزار می گردد . به تعدادی از دانشجویان دختر با القاب حضرت زهرا به قید قرعه جوایزی اهدا می شود .