برگزاری مراسم ایستگاه صلواتی همراه با نوحه خوانی و سینه زنی

برگزاری مراسم ایستگاه صلواتی همراه با نوحه خوانی و سینه زنی یا رب الحسین (ع)مراسم ایستگاه صلواتی همراه با نوحه خوانی و سینه زنی روز سه شنبه مورخ 21/08/1392 بعد از نماز ظهر و عصر در محوطه موسسه برگزار می گردد. امور فرهنگی

برگزاری زیارت عاشورا در دهه اول محرم

برگزاری زیارت عاشورا در دهه اول محرم مراسم زیارت عاشورا همه روزه در دهه اول محرم بعد از نماز ظهر و عصر در نمازخانه موسسه برگزار می گردد.

میزبانی مسابقات تنیس روی میز، والیبال و بدمینتون موسسات آموزش عالی استان مازندران میزبانی مسابقات تنیس روی میز، والیبال و بدمینتون کلیه موسسات آموزش عالی استان مازندران به عهده موسسه آموزش عالی راه دانش بابل می باشد که مسابقات بدمینتون در تاریخ 12/8/92 برگزار گردید و هم اکنون مسابقات تنیس روی میز خواهران در تاریخ 13/8/92 در حال برگزاری می باشد. در ادامه روز سه شنبه مورخ 14/8/92 نیز مسابقات تنیس روی میز برادران با شرکت 13 تیم از موسسات آموزش عالی سطح استان مازندران در موسسه ...