معاونت دانشجویی و فرهنگی - اخبار معاونت دانشجویی

برگزاری مراسم ایستگاه صلواتی در روز هفتم محرم

برگزاری مراسم ایستگاه صلواتی در روز هفتم محرم دانشجویانی که مایل به شرکت در مراسم ایستگاه صلواتی در روز پنج شنبه 02/09/91 برابر با هفتم ماه محرم می باشند جهت همکاری با مسئول بخش فرهنگی خانم بابانیا تماس حاصل نمایند.

برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت ایام محرم

برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت ایام محرم به مناسبت ایام محرم از روز شنبه مورخ 27/08/91 هر روزه بعد از نماز جماعت ظهر و عصر مراسم زیارت عاشورا در نمازخانه موسسه برگزار می گردد.

قابل توجه علاقه مندان فعالیت های علمی و فرهنگی

قابل توجه علاقه مندان فعالیت های علمی و فرهنگی کلیه دانشجویانی که علاقه مند به فعالیت های علمی و فرهنگی می باشند می توانند جهت شرکت در انجمن های علمی و کانون های فرهنگی-هنری به مسئول بخش فرهنگی موسسه مراجعه نمایند.

ثبت نام سفر فرهنگی زیارتی مشهد مقدس ویژه دانشگاهیان

ثبت نام سفر فرهنگی زیارتی مشهد مقدس ویژه دانشگاهیان بسمه تعالیچهارمین دوره ثبت نام سفر فرهنگی زیارتی مشهد مقدس ویژه دانشگاهیان شامل دانشجویان ، اساتید ، کارکنان و خانواده ایشان به صورت متمرکز از دوشنبه مورخ 21/08/91 آغاز و تا تاریخ30/08/91ادامه خواهد داشت . متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت ستاد زیارت این دفتر به نشانی www.zaaer.ir ضمن مطالعه کامل روش نامه ثبت نام ، نسبت به ثبت نام خود و همراهان اقدام نمایند.امور فرهنگی مؤسسه

جشن بزرگ بسیج دانشجویی

جشن بزرگ بسیج دانشجویی جشن بزرگ بسیج دانشجویی بمناسبت آزادسازی سوسنگرد، سه شنبه 23 آبان ساعت 2 بعدازظهر در سالن همایش موسسه همراه با اجرای زنده موسیقی، اجرای تئاتر، شعر و ... برگزار می گردد.