معاونت دانشجویی و فرهنگی - اخبار معاونت دانشجویی

فینال مسابقات طناب کشی

فینال مسابقات طناب کشی فینال مسابقات طناب کشی روز دوشنبه 22 آبان در محوطه موسسه برگزار می گردد.

مسابقه کتابخوانی غدیر www.ghadir91.ir

مسابقه کتابخوانی غدیر
www.ghadir91.ir بسمه تعالیبه اطلاع کلیه دانشجویان می رساند مسابقه کتابخوانی غدیر همزمان با دهه ولایت در سه بخش دانش آموزی ، دانشجویی و عمومی تا تاریخ 24/8/1391 برگزار می گردد که کتاب بخش دانشجویی "بلند ترین داستان غدیر" و کتاب بخش عمومی "گزارش لحظه به لحظه از واقعه غدیر" است فایل هریک ازاین کتب درسایت مسابقه به آدرس www.ghadir91.irقابل دسترسی ومطالعه می باشد.همچنین به کسانی که در مسابقه با ...

برگزاری جشن عید غدیر روز پنجشنبه 11 آبان

برگزاری جشن عید غدیر روز پنجشنبه 11 آبان به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند روز پنجشنبه 11 آبان جشن عید غدیر در نمازخانه موسسه بعد از اقامه نماز برگزار می گردد. از کلیه دانشجویان جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل می آید.